Ændringer af de almindelige bestemmelser

28. september 2021

I henhold til EU-reglerne er Varmeværket forpligtet til at oplyse om energiforbrug jf. BEK nr. 2251 af 29. december 2020. Bekendtgørelse om energivirksomheder og bygningsejeres oplysningsforpligtelser overfor slutkunder om energiforbrug og fakturering mv.

Dette betyder at der er behov for at kommunikere med vores forbrugere på billigst mulige måde. Der skal udsendes information om at kunne tilgå forbrugsoplysninger 7 gange årligt i fyringssæsonen, fra oktober til april. På den baggrund ønsker Værket at kunne benytte sig af mail og sms, hvorfor der ændres i selskabets almindelige bestemmelser punkt. 1.4. Bestemmelserne finder du her på siden, under profil, vedtægter og bestemmelser!

Oplysning om gældende e-mail og mobilnummer! Vælg E-forsyning øverst på vores hjemmeside, eller som download af APP på jeres mobil, tablet eller PC. Du/I skal have jeres firecifrede forbrugernummer klar, sammen med den firecifrede personlige kode. Numrene findes på jeres opkrævning fra os, via PBS eller på opkrævningen fremsendt til E-boks, eller fysisk til jeres postkasse.

På E-forsyning under ”Mine oplysninger” er der et felt til udfyldelse af mailadresse og mobilnummer. Vi har også brug for at I giver samtykke til E-boks, som også findes her på hjemmesiden.

Ved tvivlsspørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe, på mail: mail@malling-varmevaerk.dk eller telefon 86930000. Vi har mulighed for at opdatere jeres oplysninger direkte på jeres forbrugernummer mens vi taler med jer, eller oprette samtykke til E-boks.